Zelfverzekerde puber


Power puber training

De Power Puber training is voor (sensitieve) kinderen die naar de middelbare school gaan en zich sterker willen voelen. Dit kan individueel of in kleine groepjes.

Ben je 11 jaar of ouder? Wil je je kwaliteiten leren kennen? Vind je het fijn om je huiswerk beter te leren plannen? Heb je wel eens een vol hoofd of een onrustig lijf? Dan kan dat komen omdat je in een belangrijke fase van je leven bent beland! In de puberteit beleef je erg veel, verleg je je grenzen en ontdek je je eigen ik en zit je emotioneel wel eens in een achtbaan!

Vooral de overgang naar de middelbare school kan extra lastig zijn voor gevoelige pubers. In de Power Pubercursus leren kinderen hoe ze hun schoolwerk kunnen plannen en tevens leren ze een effectieve manier van studeren. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan gevoelens en gedachten en hoe die twee elkaar beïnvloeden. Het helpt kinderen om rustiger en weerbaarder te worden en mogelijk faalangst te voorkomen of de baas te worden.

 Het doel van de Power Puber training is:
-dat jij, als puber, lekker in je vel zit
-dat je je kunt ontspannen
-dat je gevoelens kunt herkennen en er misschien wat makkelijker over kunt praten
-dat je je hoofd rustiger kunt maken
-dat je positieve gedachten kunt verzinnen
-dat je meer te weten komt over jouw unieke kwaliteiten
-dat je je plek kunt innemen in de klas of groep
-dat je je schoolwerk kunt plannen/organiseren

 Wat doen we bij de Power puber training?
De training bestaat uit 7 bijeenkomsten. Elke week krijg je een nieuw deel van de werkmap. Zo bouw je een eigen map op waar je later ook veel aan hebt. Tijdens elke bijeenkomst wordt er gewerkt met een verhaal, waarbij een bepaalde situatie zich voordoet. Door het verhaal leren we situaties te herkennen. Samen wordt er naar oplossingen gezocht om met de situaties om te gaan. We gaan mindmappen, we leren visualiseren en ontdekken hoe je kunt ontspannen.

Trainingsvorm: De training wordt gegeven in een groep (max. 4 kinderen), maar het is ook mogelijk om individuele sessies te volgen. Data zijn dan in overleg in te vullen.

                                                                                                       


Kinderpraktijk Admiraal is aangesloten bij het Platform Sensikids en Ik leer anders netwerk
Namaste Webdesign