Activiteiten

Activiteitenagenda 
#
Het is heerlijk om af en toe eens heerlijk te genieten van een gezellige en creatieve activiteit. Regelmatig organiseer ik activiteiten voor diverse leeftijden. Hier is de agenda van alle activiteiten en ook trainingen terug te vinden.

Tekenclub

Leuk dat er zo’n belangstelling is voor de tekenclub. We hebben inmiddels twee groepen, op dit moment zitten bij groep 1 meiden op het voortgezet onderwijs en groep 2 is een groep meisjes en jongens van diverse leeftijden vanaf groep 4. We leren met elkaar diverse beeldaspecten van tekenen (bijvoorbeeld lijn, vorm en kleur), maar ook zijn er al diverse thema’s voorbijgekomen zoals recepttekenen en een kleurenwiel met gebouwen. De komende tijd gaan we weer verder met het beeldaspect perspectief, maar ook gaan we iets met een sprookje doen en bekijken we samen het werk van een beroemde kunstenaar en gaan we hierna zelf aan de slag in de stijl van. Wanneer: 1 keer in de drie weken op donderdagmiddag van 15.45 -17.15 uur. Kosten: € 8,50 per keer DATA: 6 en 27/6 en 18 juli groep 2. Neem bij belangstelling voor groep 1, contact op via de mail over de data.


KINDERATELIER

Een keer in de maand lekker creatief aan de slag van zagen tot beeldhouwen! Voor iedereen vanaf groep 4…… Zaterdagmiddag van 13.30-15.30 uur. Kosten: € 8,50 per keer DATA: 17 oktober – miniatuur wereld Overige data kinderatelier tot de zomervakantie: 8 juni en 13 juli

#

Workshops

Minimaal een keer per maand een leuke workshop op de maandag- of donderdagavond voor iedereen vanaf 10 jaar. Van 19.00 -20.45 uur gezellig onder het genot van en kopje thee samen met anderen, een vriend(in), ouder, broer/zus of grootouder. De workshops vinden plaats bij minimaal 3 deelnemers. DATA:

Trainingen