Kosten

Kosten van coaching, training en activiteiten

#

Coaching

Kindercoaching

Kennismakingsgesprek (15 minuten)gratis (telefonisch)
Intakegesprek (maximaal 1 uur)€ 35,00
Coaching (1 uur)€ 55,00
Oudergesprek / schoolgesprek (per uur) € 37,50
‘Ik leer anders’ coaching
De kosten voor de totale coaching (4 sessies van 1 uur, excl. boek)€ 240,00
Mochten er meer sessie nodig zijn dan komt dit per uur op€ 55,00

Trainingen

‘Positief zelfbeeld’ training
Ik voel me oké- en ik ben oké training en power pubertraining, in een groepje van maximaal 4 kinderen, 7 bijeenkomsten van circa 75 minuten, kosten inclusief werkmap en werkboek.
Kosten: € 240,00

Training individueel
7 bijeenkomsten van 60 minuten, kosten inclusief werkboek/map
Kosten: € 350,00

Sensitiviteit begeleiding
Ouderconsult van een uur
Kosten: € 37,50

Mindset training
Circa 7 bijeenkomsten van 60 minuten incl. werkmap per keer
Kosten: € 55,00

Annulering

Kan een afspraak niet doorgaan? Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Vergoedingen

In sommige gevallen is het mogelijk (een gedeelte van) de kosten voor de begeleiding te betalen uit het Persoonsgebonden Budget (PGB).
Een PGB is een geldbedrag waarmee je zelf begeleiding in kunt kopen. Met dit bedrag kun je zelf kiezen welke begeleiding je wilt.
Informeer per saldo naar de mogelijkheden.

Mogelijk kunt u kosten bij de belastingaangifte opvoeren als ziektekosten.

Sommige mensen krijgen van hun werkgever een tegemoetkoming in de coachingskosten, omdat mijn begeleiding van jou kind zich ook kan richten op jou functioneren in jou werk. Informeer naar de mogelijkheden bij de personeelsadviseur van de werkgever.

Een behandelingstraject door een coach kan voor de zorgverzekeraar schadelastbeperking opleveren. Je kunt daarom proberen om je kosten te verhalen bij je zorgverzekeraar. Je dient dan een verzoek in te dienen op basis van hun coulance-regeling. Informeer voor de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar. Doorgaans moeten de kosten door je zelf worden voldaan.

Mijn mening is echter dat een kind, nooit om financiële redenen uitgesloten mag worden van hulp. Informeer daarom bij mij wat eventueel de mogelijkheden zijn als dit bij jou het geval is.

#